Open Zendo Marloes

 

Maandag 19 maart. Om 08.00 uur in de auto om naar Utrecht te rijden. Mist. File. Bij Deil breekt de zon door de mist heen. In Deil zijn mijn voorouders opgegroeid, de kerk ligt vol Verstegens.
Mijn leven voert me nu naar Marloes Lasker. We gaan, in het kader van haar open-zendo-initiatief, samen zitten in het Lepelenburgpark. Om kwart voor tien ben ik er pas want de Catharijnesingel is een bouwkeet. Maar op tijd. Daar schrijdt, rond zeven voor tien, een dame in het zwart de grasmat op. Marloes. Ik voeg me bij haar. We zitten.
Geen aanlopers. Wel een jongen die met vriendin in de aanpalende muziektent ligt. Hij maakt een foto van ons. Leuk. 
 
NB
Marloes zit hier elke maandagochtend om 10.00 uur. Hoort zegt het voort en neem deel. Lepelenburgpark Utrecht. Betaald parkeren mogelijk